Azi dimineaţă, un localnic din Sarichioi anunţa poliţia în legătură cu faptul că o bătrână din localitate, este căzută în curte, pe spate,nemişcată şi în jurul capului este o baltă mare de sânge.
Poliţiştii de la post au ajuns la faţa locului şi au constatat că bătrâna suferise o moarte violentă.
Procurorii şi o echipa de criminalişti au ajuns la locul tragediei şi au demarat cercetarile specifice în astfel de cazuri.
După audierea mai multor persoane şi examinarea cadavrului, a rezultat că femeia fusese ucisă de propriul său fiu, cu multiple lovituri de topor în zona capului.
Fiul bătrânei era în evidenţă medicilor psihiatri cu boli psihice şi femeia avea grijă de el. Cel mai probabil, în urma unei altercaţii, acesta şi-a ucis mama cu sânge rece în această dimineaţă, apoi a dispărut, fiid căutat peste tot de către poliţişti.
În cursul serii de sâmbătă, acesta fusese văzut de câţiva localnici plimbându-se prin sat cu un totor după el, dar nimeni nu l-a băgat în seamă, pentru că acesta obişnuia să se plimbe des în sat cu toporul sau cu sapa, nefiind niciodată violent.
Fapta sa se încadrează la omor deosebit de grav şi procurorii vor dispune cel mai probabil că acesta să îşi petreacă restul zilelor într-un centru de îngrijire pentru persoane cu boli psihice grave!

Articolul precedentUn câine captiv de câteva zile într-un rezervor îngropat, a fost salvat de pompieri
Articolul următor25 de ani de muncă de poliție, pentru 12 polițiști tulceni!