Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați în această dimineață să intervină în localitatea Mahmudia pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o pensiune.
Pompierii au răspuns solicitării cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de lucru la înălțimi, 1 SMURD și 20 de subofițeri.
La momentul sosirii, incendiul se manifesta generalizat, cu posibilitatea de a se extinde la o casă învecinată (luase foc izolația și puțin din acoperiș).
În acest moment, ora 9.00,  incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare.

 

Casa a fost protejată, nu s-a extins.
Comanda intervenției fost preluată de Șeful Grupării Operative, Mr. Sandu Sorin.
În sprijin intervine Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia cu 1 autospecială de stingere.
S-au mai deplasat către locul evenimentului, o autospecială de stingere cu apă și spumă și echipaj complet, de la Stația de pompieri Babadag.
În pensiune erau cazate mai multe persoane, care s-au autoevacuat în timp util. Unul dintre turiștii cazați a fost cel care a sesizat incendiul și apelat la 112! Din   fericire nu sunt victime!

Din primele evaluări, din cele două corpuri de pensiune, unul este compromis total, iar al doilea a fost salvat în proporție de 50-60%! Cauza cea mai probabilă este un scurtcircuit electric.

Articolul precedentAccident rutier cu trei victime aproape de Cariera Zebil
Articolul următorMicii tulceni au câștigat grupa la „Festivalul Naţional de Baby-baschet şi Minibaschet” de la Costinești