Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Trestenic, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22A între Nalbant şi Cataloi, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un copac.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Delta Tulcea, Florentin Daciu, în autoturism erau 3 persoane, toate de sex masculin.

Şoferul a fost primul descarcerat, după care a intrat în stop-cardio respirator. Iniţial a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, dar păcate, a fost declarat decedat după aproximativ câteva minute.

Unul din pasageri a fost de asemenea preluat de ambulanță – în stare foarte gravă – și transportat la spital. Decesul acestuia a fost pronunţat în această dimineaţă, la spital. Din nefericire, şi pentru cel de-al doilea pasager a fost pronunțat decesul de către medicul de pe ambulanță.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Tulcea, Irina Manolache, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii accidentului..

Articolul precedent„Barcelona Tulcei”, învinsă în finala judeţeană Under 15 de FC Delta Dobrogea
Articolul următorModificare legislativă: Plase monofilament pentru pescuitul la calcan!