Un accident rutier s-a petrecut în această seară pe DN22 E87, în afara localităţii Baia soldat cu 4 victime. Cercetarea la faţa locului este în desfășurare şi de la ora 17.45 traficul rutier este blocat.
Pentru acest accident salvatorii Stației de pompieri Babadag au fost solicitați prin apel la 112 să intervină în jurul orei 17:30 pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor medical, victimelor unui accident rutier produs între o autoutilitară și un autoturism, pe DN 22, între localitățile Baia și Mihai Viteazu (la limita de județ între Tulcea și Constanța).
La fața locului au ajuns trei ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea și echipaje de poliție.
În urma accidentului au rezultat 4 victime de sex masculin, de 20,27,36 și 38 de ani. Din nefericire, unul din bărbați, de 36 de ani, a fost declarat decedat.

UPDATE

Potrivit purt[torului de cuv\nt al IPJ Tulcea, din autoutilitară conducătorul auto a decedat- 36 ani şi un pasager a fost rănit- 20 ani) în timp ce din autoturism conducătorul auto este rănit- 27 ani şi un pasager la fel rănit- 38 ani). Ambele autovehicule sunt din judeţul Constanţa!

Articolul precedentFetiță de 13 ani călcată pe trecerea de pietoni!
Articolul următorNeatenţie la volan: Accident pe strada Păcii cu un pasager rănit