Începând de azi şi până vineri, 28.06.2019, între orele 08.00 – 23.00, în poligonul Babadag, situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În acest timp circulația pe DJ222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi  restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fară întrerupere, pe intervale de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului.

Pentru buna desfășurare a circulației rutiere între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara, vă rugăm sa folosiți ca rută alternativă , ruta: loc.Babadag – DN 22 – loc.Ceamurlia de Jos – loc. Jurilovca – DJ 222 – loc. Sălcioara(și retur), în vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor.

Articolul precedentFonduri europene pentru noi investiții în zona apă-canal
Articolul următorDe azi secţia ATI funcţionează cu gardă permanentă! Doi medici anestezişti din capitală au început munca la Spitalul Judeţean Tulcea