Conducerea SC Aquaserv SA Tulcea a aprticipat la finele lunii trecute, la Bucureşti, la o conferinţă naţională de profil, „Eleborarea şi implementarea proiectelor majore de investiţii în sistemele de apă şi apă uzată”.
Conferinţa a fost organizată de Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti în parteneriat cu Asociaţia pentru Proiecte şi Fonduri ale Uniunii Europene şi s-a adresat tuturor operatorilor de profil din ţară.
Tematica a fost variată şi a cuprins majoritatea zonelor de competenta dedicate operatorilor de apă-canal, cu particularităţi tehnice, geografice şi demografice de rigoare.
Operatorul Tulcean Aquaserv a identificat câteva proiecte care se pot preta la specificul judeţului şi pot fi realizate în viitorul apropiat cu cheltuieli minime, majoritatea proiectelor urmând a fi finanţate prin fonduri ale Uniunii Europene.
„Pe lângă proiectele aflate în derulare, cu siguranţă că vom pune accent şi pe această nouă oportunitate. Banii europeni sunt necesari atât pentru lucrările de infrastructură, cât şi pentru strategii comune care urmăresc creşterea calităţii serviciilor şi a produselor finite” – a declarat directorul SC Aquaserv, Ionel Caraman, la întoarcerea de la Bucureşti.

Articolul precedentSe schimbă regimul de circulaţie în zona Pelican. Dispar sensurile unice!
Articolul următorTrageri cu muniție de război, ziua și noaptea, şi în iunie la Poligpnul Babadag