Fetița de 4 ani  dispărută ieri din curtea casei din localitatea Vulturu, județul Tulcea, a fost găsită decedată. Trupul său se afla pe malul brațului Sulina.

„Echipele de căutare au identificat trupul neînsuflețit al minorei în vârstă de 4 ani, în zona malului stâng al Brațului Sulina. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicina Legală în vederea efectuării necropsiei.În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul,” transmite IPJ Tulcea.

Căutările au fost efectuate din echipe formate din polițiști din cadrul I.P.J. Tulcea, Serviciul de Poliție Delta Dunării, polițiști de frontieră și pompieri din cadrul ISU Delta Tulcea, fiind folosite 4 ambarcațiuni cu sonar și termoviziune și un câine de urmă. De asemenea, activitățile de căutare au fost sprijinite de către pădurari din cadrul Ocolului Silvic, un inspector ecolog din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării și vountari.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentAproape 36000 de vehicule au tranzitat Podul suspendat peste Dunăre în prima săptămână de la inaugurare
Articolul următorPatru zile de petrecere la „TULCEA BEER FEST”