dav

Secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI) funcţionează de azi la parametri apropiaţi de normalitate. Celor doi medici anestezişti existenți, începând de azi li s-au alăturat oficial alţi doi medici de la două spitale din Bucureşti. Astfel, într-un colectiv de patru speciaslisti, secţia AŢI poate asigura permanența serviciilor de gardă. Astfel, nu mai este nevoie de deplasarea pacienților grav răniți sau care necesită operații de urgență către spitale din județe limitrofe.
Această problemă foarte delicată a stat pe prima pagină a agendei preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu şi a managerului Spitalului Judeţean, dr. Tudor Năstăsescu. După mai multe intervenţii la cele mai înalte niveluri, după ce s-a ajuns personal până la Primul Ministru şi la Ministrul Sănătăţii, iată că cei doi au reuşit să aducă lucrurile la normalitate.
‚‚Sporul este maxim pentru secția de Terapie Intensivă. Sporurile pe gărzi, de asemenea, sunt maxime. Se acordă, de asemenea, cele două salarii minime pe economie în valoare de 2600 de lei net din partea Consiliului Județean’’, a declarat managerul spitalului, dr. Tudor Năstăsescu.

Articolul precedentTrageri cu muniție de război, ziua și noaptea, şi în iunie la Poligpnul Babadag
Articolul următorAmbasadorul Franței, în vizită oficială la Tulcea în cadrul Sezonului România-Franța 2019