La sfârşitul săptămânii trecute., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au depistat în flagrant delict un bărbat de 46 de ani, din Tulcea, care deținea aproximativ 400 de grame de cocaină. În urma cercetărilor ce au urmat a mai fost identificat un alt bărbat, de 36 de ani, din municipiul București, bănuit de trafic de droguri de risc amândoi fiind fost prinşi în flagrant lîn Piteşti, deşi în aceeași zi au mai fost efectuate două percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța și a municipiului București.
Din cercetările poliţiştilor a reieșit că cei în cauză ar fi procurat droguri din Grecia, pe care le-ar fi trimis în România prin diferite firme de coletarie sau curierat. Ulterior, cei doi ar fi porționat și comercializat drogurile atâ în București şi Constanța cât și în județul Argeș.
În urma prinderii în flagrant delict și a perchezițiilor au fost indisponibilizate peste 400 de grame de cocaină, aproximativ 2 kg de cannabis, 11 pastile de ecstasy, 10 grame de haşiş, 32.850 de lei, 15.260 de euro, 900 de dolari, 350 de franci elveţieni şi 455 de lire sterline, 3 telefoane, un autoturism, un cântar electronic destinat porționării drogurilor, precum și ustensile susceptibile a fi folosite la ambalarea şi porţionarea acestora. Cei doi bărbați au fost reținuţi iniţial pentru 24 de ore, iar pe data de 1 decembrie 2018 au fost prezentați Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile..

Articolul precedentScrumbia de Dunăre afumată a intrat în patrimoniul culinar european!
Articolul următorROMACT – INCLUZIUNEA ROMILOR LA NIVELUL ORAŞULUI BABADAG!