Primăria municipiului Tulcea, S.C. Agropiețe S.A. Tulcea și Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” Tulcea organizează în Piața Civică, între 27 și 29 septembrie, a VIII-a ediție a Târgului de Toamnă, eveniment la care sunt așteptați zeci de producători agricoli, meșteșugari și comercianți de preparate tradiționale din județul Tulcea.

Deschiderea este programată vineri, 27 septembrie, la ora 11.00, când reprezentanții organizatorilor vor rosti alocuțiuni, autoritățile locale vor acorda producătorilor agricoli diplome de participare, iar copii din cadrul grupelor mici ale Ansamblului Folcloric „Dorulețul” vor prezenta momentul coregrafic „Anotimpurile”.

Programul artistic începe vineri la ora 16.30, pe scena din Piața Civică urmând să evolueze ansamblurile folclorice Floricica (Tulcea), Dorulețul (Tulcea), Nuferii Deltei (Nufăru) și Dunărenii (Chiscani, jud. Brăila), seara fiind încheiată de recitalul Elisabetei Turcu.

Sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 10.00, pe scenă se va desfășura un spectacol artistic la care vor lua parte formațiile Palatului Copiilor Tulcea, iar spectatorii pot urmări, începând cu ora 15.00, ansamblurile folclorice Cununița (Topolog), Danubius (Tulcea), Beștepeanca (Beștepe), Dobrogeanca (Ceamurlia de Jos), Meleaguri Dobrogene (Frecăței), Golovița (Ceamurlia de Jos), Plai de Dor (Niculițel), Altițe Dobrogene (Jijila), Mlădițe Dobrogene (Văcăreni), Dunărenii (Chiscani, jud. Brăila), Ghiocel de la Luncavița (Luncavița) și Dorulețul (Tulcea); invitatul serii – Valeria Arnăutu.

Ca de obicei, în Piața Civică va fi amenajată o expoziție cu vânzare la care sunt așteptați să ia parte producători de legume și fructe, precum și reprezentanți ai centrelor viticole din municipiu și din județ, pentru a-și prezenta produsele tradiționale.

PROGRAM ”TÂRGUL DE TOAMNĂ”

27 – 29  septembrie 2019 

Piaţa Civică – Tulcea

  Vineri, 27 septembrie 2019

Ora 11.00                  – Deschiderea Oficială

Ora 16.00                  – Spectacol – Ansambluri folclorice din Municipiul şi Judeţul Tulcea

 

Sâmbătă, 29 septembrie 2018

Ora 10.00                 – Formaţiile Palatului Copiilor şi Elevilor Tulcea

Ora 15.00                  –  Spectacol – Ansambluri folclorice din Municipiul şi Judeţul Tulcea

Invitaţi: ELISABETA TURCU, VALERIA ARNĂUTU, ANSAMBLUL „DUNĂRENII” CHISCANI

Articolul precedentFestivalul Internațional de Teatru ,,Tragos”, la a XVII-a ediție
Articolul următorCombaterea marginalizării și excluziunii sociale în Regiunea Dunării dezbătută la Murighiol