Forțele Navale vor oferi și în acest an un spectacol deosebit tulcenilor, sâmbătă de la ora 18.00, pe faleză! Potrivit unui comunicat de presă al Forțelor Navale, ,,muzica militară va da tonul acordurilor de sărbătoare în avanpremiera Zilei Marinei miercuri, 7 august, începând cu ora 19.00, în Constanța, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, spectacol prilejuit de Ziua Resurselor Mării și a Învățământului de Marină.

Formația muzicală a Marinei va încânta publicul prezent, pe faleza din stațiunea Mamaia (zona Melody), vineri, 9 august, între orele 19.00-21.00, iar sâmbătă, 10 august, instrumentiștii Forțelor Navale vor susține un recital, pe faleza centrală din Tulcea, de la ora 18.00.
Seria concertelor continuă duminică, 11 august, pe faleza din Galați (zona Elice), orele 10.00-12.00, și luni, 12 august, în Piața Republicii din Mangalia de la ora 18.00.
Muzica militară a Forțelor Navale va încheia joi, 15 august, la Constanța, seria evenimentelor, organizate cu prilejul Zilei Marinei Române, cu un concert susținut pe faleza din fața Comandamentului Flotei, între orele 20.00-21.00, după care marinarii militari se vor retrage cu torțe pe traseul Poarta 1 (Portul Constanța) – faleza Cazinoului – Comandamentul Flotei – Str. Remus Opreanu – Piața Ovidiu și retur, până la Comandamentul Flotei.

Articolul precedentLa 78 de ani s-a dat cu maşina peste cap, lângă Nufăru. Doi răniţi au ajuns la spital
Articolul următorTrafic rutier restricţionat la deschiderea festivalului „Peştişorul de aur”