În această dimineaţă în jurul orei 9.15, în zona Nufăru a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.
Un bărbat de 78 de ani, din Brăila, în timp ce se afla la volanul unui autoturism pe DJ 222 C, în curbele de lângă Nufăru, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un cap de podeţ. În urma impactului destul de violent, maşina s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a unei pasagere aflată pe scaunul din dreapta faţă.
Două echipaje ale ambulantei Tulcea s-au deplasat la faţa locului, sub indrumarea directă a doctorului Dumitru Vâlcu, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă, iar cele două victime au primit ajutor medical la faţa locului, după care au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru îngrijiri de specialitate şi investigaţii.
În cauză, poliţiştii au deschis pe numele conducătorului auto un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă!

Articolul precedentDoi copii de 2 și respectiv 5 ani scoși dintr-o casă în flăcări la Peceneaga!
Articolul următorSâmbătă, de la ora 18, concert al Fanfarei Militare pe faleză!