La data de 8 august a.c., în municipiul Tulcea, va avea loc deschiderea Festivalului – Concurs Internațional de Folclor pentru Copii și Tineret “Peștișorul de Aur”.
Înaintea deschiderii oficiale va avea loc Parada Portului și Dansului Popular în municipiul Tulcea, pe str. Isaccei și Păcii, de la Biblioteca Județeană “Panait Cerna” până în Piața Civică.
Pentru bună desfășurare a acestei activități, în ziua de 8 august , între orele 18.00 – 18.30, circulația va fi restricționată pe traseul: str. Isaccei ( de la intersecția cu str. Lac Ciuperca până la intersecția cu str. Păcii) – str. Unirii – str. Babadag ( de la intersecția cu str. Păcii până la intersecția cu str. Mihail Kogălniceanu) – str. Mihail Kogălniceanu – str. Dobrogeanu Gherea – str. Păcii.
Devierea traficului rutier se va face pe rute ocolitoare conform îndrumărilor polițiștilor rutieri aflați în teren.

Având în vedere că spectacolele din cadrul festivalului se vor desfăşura în perioada 08 -11 august, pe scenele din Piaţa Civică, Orășelul Copiilor , Piaţa Neptun și cartier E3, recomandăm tuturor cetăţenilor, dar şi turiştilor aflaţi în această perioadă în municipiu să circule cu atenție sporită pe drumurile publice în aceste zone, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Articolul precedentSâmbătă, de la ora 18, concert al Fanfarei Militare pe faleză!
Articolul următorPLUS Tulcea începe de azi să strângă semnături pentru Dan Barna