În această noapte, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor a 2 incendii în municipiul Tulcea.

În jurul orei 03:00, o persoană anunța prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgență 112 că vede un incendiu la nivelul acoperișului unei case.
9 pompieri au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD și în aproximativ 20 de minute au lichidat incendiul care s-a întins pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă producerii incendiului a fost scurtcircuit electric. Imobilul nu era locuit la momentul producerii incendiului.

Cea de a doua intervenție a fost tot la o casă.
În jurul orei 04:45, salvatorii au fost solicitați de către proprietara imobilului să intervină pentru lichidarea incendiului care se manifesta la nivelul acoperișului.
Au intervenit 14 pompieri cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD. Din fericire, și de această dată incendiul a fost observat din timp, iar suprafața afectată a fost limitată la 4 metri pătrați din acoperiș. Cauza probabilă producerii incendiului este efectul termic al coșului de fum, amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

Din fericire ambele incendii au fost anunțate în timp util, iar prin intervenția promptă a pompierilor pagubele au putut fi limitate.

Articolul precedentPremiu întâi la un concurs internaţional de literatură pentru o elevă de la Moisil
Articolul următorA lovit o femeie de 91 de ani cu maşina şi a fugit