În această dimineaţă în jurul orei 8.30, în localitatea Mahmudia a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară unei persoane.
Din surse am aflat că o femeie a fost accidentată de către un conducător auto care, imediat după accident a părăsit locul evenimentului.
Fapta plină de laşitate a fost imediat anunţată prin 112 la poliţie şi la ambulanţă. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Tulcea a preluat femeia şi au adus-o la spital la Tulcea, dar aceasta nefiind grav rănită, a refuzat internarea.
Mai mulţi poliţişti de la postul din localitate, serviciul rutier şi criminalişti îl caută la această oră pe autorul accidentului. Din surse am aflat că în zonă ar fi fost găsit un autoturism care corespundea descrierii martorilor şi este posibil ca în scurt timp să fie descoperit şi autorul care a fugit ca un laş.
Vom reveni cu date oficiale la finalizarea cercetărilor poliţiştilor de la faţa locului.

UPDATE – ora 10.45 – Ce spune poliţia

În dimineaţa zilei de 2 noiembrie a.c, un tânăr de 21 ani din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Mahmudia, a accidentat o femeie în vârstă de 91 ani din localitatea Mahmudia, care se deplasa pe partea carosabilă.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

Conducătorul auto a fost ulterior identificat de polițiști şi deținea permis de conducere.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concetratie de 0,66mg/l alcool pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.Cercetările continuă.

Articolul precedentNoapte albă pentru pompieri: incendii la două case
Articolul următorHotărâre pentru transferul Taberei Sinaia Dobrogei Babadag la Consiliul Judeţean Tulcea