Județul Tulcea va fi reprezentat, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, de doi finalişti, deşi din judeţul nostru au fost şase nominalizări pe parcursul votului care a stabilit finaliştii acestei ediţii.

„În urma votului online au intrat în etapa de jurizare minim 3 persoane sau maxim 10% din numărul primilor clasați, în funcție de numărul de nominalizări de la fiecare categorie.

În vederea susținerii nominalizării celor calificaţi în finale, aceştia trebuie să trimită până vineri, 1 martie 2019, orele 12.00 la adresa de email: [email protected], CV-ul însoțit de documente/informații relevante cu privire la activitatea din anul 2018 (recomandări, articole din presă, etc.). Portofoliul trebuie să se încadreze în maxim 15 pagini. Personalitățile nominalizate la Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenței sociale vor transmite documente care să reflecte întreaga lor activitate.

Câștigătorii premiilor vor fi anuntați în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, din data de 19 martie 2019. Va mulțumim și vă dorim succes în continuare!” se arată în comunicatul Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Din păcate nu au obţinut numărul necesar de voturi pentru a se califica în finală următorii nominalizaţi: Ştefania ENE, nominalizată la categoria „Asistentul social din domeniul protecţiei copilului” cu doar 689 de voturi, Alina Gheniu, nominalizată la categoria „Asistentul social din domeniul reintegrării sociale a persoanei private de libertate” cu 529 de voturi, Centrul de Îngrijire şi Asistență Pentru Persoane cu Dizabilități – Tichilești, jud. Tulcea (tulcea) nominalizat la categoria „Premiul instituţia anului” cu 3241 de voturi şi nici Anca Cristina Lazăr, nominalizată la categoria „Premiul pentru întreaga carieră în asistență socială” cu 375 voturi.

Din fericire însă avem doi finalişti, mai bine spus două finaliste pentru că este vorba de două doamne. Daniela Caragaţă este prima clasată în finala de la categoria „Asistentul social din domeniul incluziunii persoanelor fără adăpost” cu 2308 voturi în timp ce Doina Săcui este a doua clasată de la categoria Asistentul social din domeniul combaterii discriminării / minorităţi” cu 2209 voturi.

SUCCES CELOR DOUĂ FINALISTE DIN TULCEA!

Articolul precedentUn tulcean a bătut recordul de câştig la Pronosport!
Articolul următorLa Baia ard 100 de hectare de vegetaţie uscată şi stuf!