În cursul nopții 25 august, în jurul orei 03.35, la numărul de urgență 112 a fost sesizată producerea unui accident de circulație pe drumul național 22A, între localitățile Cataloi si Nalbant, judetul Tulcea, in urma căruia o persoană a murit pe loc și alte două au fost grav rănite..

Din primele cercetari efectuate de polițiștii rutieri a reieșit faptul că, un tânăr de 17 ani, din comuna Nalbant, judetul Tulcea, care conducea un autoturism pe DN 22A, din direcția Cataloi către Nalbant, pe fondul efectuării unei manevre de depășire și a lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile si a intrat in coliziune cu un copac.

In urma accidentului a rezultat trei victime (ranirea conducatorului auto si a unui pasager de 16 ani si decesul unui pasager de 20 ani). Persoana de 17 ani a fost extrasă conștientă și cea de 16 ani în stare de inconștiență cu membru inferior amputat. În cazul persoanei de 20 de ani (care a fost găsită în afara autoturismului) a fost, din nefericire, pronunțat decesul.

In urma testarii conducatorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat. Tanarul se pare că a băut cu mai mulți prieteni și la un moment de  „curaj” a sustras cheile autoturismului de la tatăl său și a plecat cu cei doi să se plimbe cu mașina. Pentru unul dintre ei, a fost ultima plimbare…

Cercetarile continua pentru stabilirea tuturor circumstantelor producerii accidentului.

Articolul precedentTriatlonul pune Tulcea pe harta sportului european, la Delta Rowmania Triathlon, 25-26 august
Articolul următorDoi tineri de 16 ani au fost înghițiți de Dunăre