Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Tulcea, Cristian Ganciu, din această dimineață, se pot plăti impozitele și taxele locale la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe de pe str. I.L.Caragiale.

„Pe durata acestei săptămâni, programul de lucru cu publicul se prelungeşte până la orele 18.00. Vom reveni cu informații, pe măsură ce alte activități și puncte de lucru vor fi deblocate.” se arată în anunţul public al primăriei.

Anunţul de azi vine după ce ieri acelaşi purtător de cuvânt al primăriei  anunţa că „în intervalul LUNI, 25 martie 2019 – MIERCURI, 27 martie 2019 inclusiv, la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe nu se vor elibera documente și nu se vor efectua încasări și plăți”, potrivit realitateadetulcea.net.

„Pentru moment activitatea agenţiilor din Piaţa Plugari şi Cartier E3 sunt blocate, însă taxele şi impozitele locale se pot plăti la sediul de pe strada IL Caragiale. Mai sunt şi acolo unele documente ce nu se pot emite pentru moment, dar pe parcursul zilei de azi sperăm ca şi acest inconvenient să dispară”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Tulcea, Cristian Ganciu.

Se confirmă deci – aşa cum precizam şi ieri – că „nu s-au pierdut date şi că va fi restaurată, cât de curând, baza de date pentru că a fost realizat backup la finalul zilei de vineri. Alfel spus atacul informatic nu a produs niciun fel de pagube, ci doar – eventual – a fost cel mult o „consultare” a bazei de date. Şi aceasta parţială şi îndoielnică deoarece nu s-a reuşit accesul decât într-o mică parte a bazei de date”.

 

Articolul precedentA început prohibiţia la scrumbie în Delta Dunării!
Articolul următorIncendiile din Delta Dunării pun în pericol habitatele naturale