Azi in jurul orei 12.00, pe numarul unic de urgenta 112 era anuntat faptul ca inafara localitatii Sabangia, un autoturism a intrat violent intr-un cap de pod iar in urma accidentului ar fi rezultat mai multe victime. Echipajele de politie rutiera, ambulanta si descarcerare au fost mobilizate si trimise de urgenta la locul evenimentului.

Iata ce comuunica de la locul incidentului, salvatorii de la ISU Tulcea :”Stația de pompieri Babadag a fost solicitată să intervină în urma unui accident rutier produs pe DN 222 pe raza localității Sabangia. S-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD, un ofițer și opt subofițeri. La fața locului intervin patru ambulanțe SAJ. A fost solicitat elicopterul SMURD Constanța. Din accident au rezultat cinci victime: doua persoane de sex feminin de 12 ani, o persoană de sex feminin de 47 ani, o persoană de sex feminin de 46 ani și o persoană de sex masculin de 42 de ani. Elicopterul SMURD a preluat bărbatul pentru a-l transporta la o unitate spitalicească din Constanța. O ambulanță SAJ a preluat una din fetele de 12 ani pentru a o transporta tot in Constanța. Echipajul SMURD a preluat o persoană de sex feminin. Toate victimele sunt conștiente.”

UPDATE

Politia comunica :”Din primele cercetări accidentul s-a produs pe fondul altor preocupări ale conducatorului auto. La km 23+700 conducatoarea auto 46 ani a pierdut controlul autoturismului și a lovit un cap de pod>In urma primelor cercetarii rezulta ca cea aflata la volan nu consumase alcool si detinea permis de conducere corespunzător, conform categoriei. CFL în desfășurare”

Articolul precedentProgram normal la „Permise” şi „Paşapoarte” în minivacanţă!
Articolul următorLansare de proiect: Modernizarea infrastructurii pe traseul Vișina – Ceamurlia de Sus