Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au depistat un cetăţean român pe numele căruia autoritățile române emiseseră în ziua respectivă un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În data de 13.06.2019, în jurul orei 23.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român T.R., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Tulcea, pasager într-un autoturism, înmatriculat în România.  Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis în aceeași zi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de către autoritățile române, pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.