Zona de parcare din faţa Sălii Sporturilor din Tulcea va fi şi în această sâmbătă, de la 10.00 la 13.00, locul de desfăşurare al unei noi ediţii a campaniei “Sunt salvat! M-au Adoptat!”. Este cea de-a şaptea ediţie şi numai anul trecut această campanie iniţiată de viceprimarul Andaluzia Luca si conducerea SC Servicii Publice SA (director Aurel Gheorghiu) a salvat peste o sută de patrupede.

„Pe parcursul anului trecut am avut, potrivit statisticii, 834 de câini fără stăpân strânşi de pe domeniul public al municipiului iar dintre aceştia, o parte, respectiv cei sănătoşi, de talie mică şi mijlocie dar şi nepericuloşi au fost propuşi spre adopţie în cadrul campaniei Sunt salvat! M-au Adoptat! Tot potrivit statisticii, nu mai puţin de 142 dintre câinii strânşi de pe domeniul public şi care au îndeplinit condiţiile de adoţie de care spuneam mai devreme şi-au găsit stăpân”, a declarat Aurel Gheorghiu, director SC Servicii Publice SA.

„Adoptarea unui câine este un moment emoționant pentru fiecare membru al familiei – în special pentru copii. Ne aflam şi în perioada de pregătire a întâmpinării celei mai importante sărbători creştine şi cred că aceasta este un moment foarte potrivit să facem cu toţii o faptă bună şi pentru o parte din patrupezii din adăpostul celor de la Servicii Publice”,  este apelul transmis de Andaluzia Luca tulcenilor.

Articolul precedentDeputații PNL de Tulcea, George Sișcu și Vasile Gudu, implicați într-un accident rutier
Articolul următorPortofel pierdut cu 1250 de lei în el, găsit de jandarmii tulceni