Un accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN2A în apropiere de Aeroportul Internațional Mihail Kogîlniceanu, județul Constanța.

În accident au fost implicate un autoturism și un autobuz de călători.

În autoturismul care a colizionat cu autobuzul la volan era deputatul George Șișcu iar în mașină mai era și deputatul Vasile Gudu, alături de un alt liberal din Tulcea. Din fericire, coliziunea cu autocarul nu a avut urmări grave, cei doi deputați tulceni fiind în afara oricărui pericol.

Aceștia participaseră la Constanța, la Pavilionul Expozițional la Întâlnirea Regională Sud-Est cu aleșii locali, activul de partid și candidați PNL pentru alegerile europarlamentare.

Ulterior au plecat către Mihail Kogălniceanu acolo unde au participat alături de alți membri ai PNL la o întâlnire cu electoratul de la Mihail Kogălniceanu.

La plecarea de la Mihail Kogălniceanu au fost implicați în accidentul rutier.

Potrivit IPJ Constanța, ,,la data de 14.04.2019, ora 16:20, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungand la km 187 ( În faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I , în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat, în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se.

A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.”