În județul Tulcea, referendumul pentru modificarea articolului 48 din Constituție se pare că interesează foarte puțină lume din moment ce după primele trei ore ale scrutinului prezența la urne era de numai un procent din numărul total al alegătorilor .

Dincolo de prezența scăzută la urne, nici interesul reprezentanților partidelor politice nu se poate spune că era mai mare. Câtiva reprezentanți ai acestora în secțiile de votare au lipsit de la primele ore ale dimineții, însă biroul secției de votare poate funcționa chiar dacă lipsește un membru. Așa că acest tip de situație nu a fost considerat incident electoral chiar dacă unii președinți ai secțiilor de votare au raportat acest lucru.

În județul Tulcea sunt deschise de la ora 7.00 un număr de 204 secții de votare și până la această oră nu au fost raportate incidente electorale.

O nouă raportare a prezenței la urne la nivelul acestor secții de votare va fi centralizată, potrivit reprezentanților Biroului Electoral Județean, abia dupa ora 15.

Articolul precedentProgramul „ACCED” lansat la Inspectoratul Școlar Tulcea, de Ziua Internațională a Educației
Articolul următorS-a dat peste cap cu mașina după ce a băut