Patru persoane au fost în pericol după ce barca în care se aflau s-a  lovit de mal și s-a răsturnat pe canalul Caraorman, în localitatea Crișan, județul Tulcea. Barcagiul era sub influența băuturilor alcoolice

Din primele verificări efectuate de polițiști  a reieșit faptul că un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea o ambarcațiune, pe canalul Caraorman, la o distanță de aproximativ 300 de metri de canalul Sulina, ar fi intrat în coliziune cu malul drept al apei, răsturnându-se, ocupanții ambarcațiunii,  patru persoane, fiind proiectați în apă, ulterior ajungând pe mal.

Conducătorul ambarcațiunii a fost testat cu aparatul etilotest din dotarea Capităniei Portului Sulina, rezultatul fiind de 0,63 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul orășenesc Sulina, pentru prelevare de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unei nave sau exercitarea atribuțiilor de serviciu de către o persoană care are în sânge o îmbibație alcoolică mai mare de 0,80 g/litru alcool pur în sânge sau se află sub influența unor substanțe psihoactive” și ,,vătămare corporală din culpă”.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentBilanț coronavirus 14 noiembrie – 3.021 de cazuri noi și 233 decese
Articolul următorToba de porc din gama „Drag de România”, contaminată cu Listeria. ANSVSA avertizează populația să nu consume acest aliment, ci să îl distrugă