Prezent la Tulcea, în Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean, alături de preşedintele Horia Teodorescu şi parlamentarii Nicolar Moga şi Lucian Simion, ministrul Finanţelor publice, Eugen Teodorovici a promis că lucrările la Podul peste Dunăre încep cel târziu pe 10 decembrie 2018. Afirmaţia ministrului, care este şi senator de Tulcea, a fost făcută după câteva ore de la o vizită în teren, la Jijila, cu reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale din cele două judeţe, Tulcea şi Brăila, reprezentanţi ai beneficiarului, CNAIR, dar şi ai constructorului, Astaldi Spa Italia.

„Erau câteva chestiuni de pus la punct şi de aceea la solicitarea preşedintelui Consiliului Judeţean Tulcea am ţinut să fiu prezent la faţa locului, la Jijila, pe malul tulcean al Dunării, pentru a rezolva aceste probleme. Chestiuni legate de o suprafaţă de teren cu regim silvic, pentru care a fost nevoie şi de un sprijin de la domnul ministru Deneş, legate de o magistrală de gaz peste care teren nu se mai impune o nouă descărcare arheologică, plus alte chestiuni organizatorice din partea beneficiarului care de această dată vă asigur eu că va acorda tot sprijinul reprezentanţilor ICEM pentru descărcarea arheologică”, a declarat minstrul Eugen Teodorovici.

 

Articolul precedent„Comorile Județului Tulcea“, proiect al Consiliului Județean Tulcea lansat la Casa Avramide
Articolul următorMascaţii şi „economicu'” au descins la Agrodelta Sireasa. Afacerea lui Traian Rece, suspectă de spălare de bani