Prefectul județului Tulcea, Lucian Furdui, a participat azi, la Isaccea, alături de primarul Anastase Moraru, comandantul Poliției Isaccea, comisarul șef Cătălin Coman și inspectorul școlar Laura Cristina Iordache la deschiderea anului școlar la Liceul Teoretic „Constantin Brătescu” din Isaccea, gazdă fiind directorul liceului, profesor Geta Dobrin.

„Dragi elevi, vă doresc să aveți parte de un an școlar reușit, care să vă îmbogățească cunoștințele și să vă deschidă noi orizonturi spre viitor. Să vă bucurați alături de colegi și să îi faceți mândri pe părinți și pe profesori prin realizările voastre.

Educatorilor, învățătorilor și profesorilor – cei care au importanta misiune de a educa și forma generațiile următoare – le doresc inspirație și satisfacție profesională.

Nu în cele din urmă, dragi părinți vă doresc să vă bucurați de rezultatele copiilor și vă îndemn să-i susțineți în îndeplinirea aspirațiilor.

Vă doresc tuturor putere de muncă, reușite în toate, performanță ! Să vă bucurați împreună de fiecare reușită.” a fost mesajul transmis elevilor de către prefectul Lucian Furdui.

Articolul precedentIncendiu pe Valea Fagilor
Articolul următorPreşedintele CJ Tulcea a deschis anul şcolar la Babadag