Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Frecăței au depistat în trafic în localitatea Frecăței, județul Tulcea, doi bărbați cu vârstele de 40 și 81 ani, ambii din localitatea Babadag, județul Tulcea, care desfășurau activități de achiziție deșeuri ferose și transportau cu o autoutilitară cantitatea de 332 kg deșeuri feroase și neferoase, fără a deține documente legale necesare desfășurării acestei activități.

Întreaga cantitate de deșeuri feroase a fost ridicată în vederea confiscării, iar cei doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă de 1000 lei, fiecare, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite .

De asemenea, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au desfășurat acțiuni pe raza localităților Babadag, Văcăreni și Mihai Bravu pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și diminuarea evenimentelor rutiere.

În cadrul acțiunilor au fost controlate 50 de autovehicule și au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale la Ordonanța de Urgență nr. 195/2002,  în valoare de 6.655 lei.

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Babadag au reținut 3 certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare pentru conducerea unui auto cu anvelope uzate, lipsa asigurării auto obligatorie și lipsa certificatului de omologare pentru folie auto. Acțiuni similare, pentru siguranța circulației rutiere, vor fi desfășurate și în perioada următoare de către polițiștii tulceni..

1300 semne

Articolul precedentPe situaţii de urgenţă, 67.500 lei pentru protecţia malurilor de la Nufăru!
Articolul următorProiecte cu fonduri europene de peste 46.000.000 lei pentru municipiul Tulcea