Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Sectorul Poliției de Frontieră Pardina  au descoperit și confiscat peste 10.600 de pachete cu țigări de contrabandă,  la malul românesc al Dunării, pe Braţul Chilia.

 În data de 08 noiembrie, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Pardina împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Ceatalchioi au depistat la malul românesc, pe Braţul Chilia, în dreptul localității Plaur, mai multe colete care conţineau baxuri cu pachete de ţigări.

Coletele au fost duse la sediul sectorului pentru inventariere unde s-a stabilit că ele conţin, în total, 10.652 pachete de țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 106.520 lei.

Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și cercetare a zonei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Articolul precedentVești bune pentru pediatrie…
Articolul următorGPS-uri pe bărcile Comisariatului de control integrat al ARBDD!