În acest moment, în Spitalul Judeţean Tulcea lucrează trei medici specialişti în pediatrie, numărul lor fiind insuficient pentru asigurarea serviciului de gardă permanentă.
Partea proastă este că, dacă ajungi cu copilul la spital după ora 14.00, de cele mai multe ori nu există specialişti care să pună un diagnostic şi eşti de cele mai multe ori trimis, cu copil cu tot, la Constanța.
Lucrurile par să se îndrepte, pentru că în viitorul imediat apropiat, va reveni la muncă doamna doctor Mihaela Vasile, medic specialist în pediatrie, care se va întoarce din concediul de creştere a copilului, cel mai probabil în această lună.
Surse din interiorul SJU Tulea ne-au dezvăluit că până la finele acestui an este foarte probabil ca încă un medic pediatru să ajungă la spitalul din municipiu. Este vorba despre un medic tânăr, care va termina rezidenţiatul. În prezent, medicul în cauză se afla încadrat la spitalul din Constantă şi, conform surselor, va veni la Tulcea.
Astfel, cu cinci medici pediatri, se vor putea eefctua gărzi 24 din 24.

Articolul precedentLansare de carte – „Cartea de aur a eroilor musulmani jertfiți sub tricolor. Campaniile 1916-1919 și 1941-1945”
Articolul următorPeste 10.600 de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite pe Braţul Chilia al Dunării