ACS PESCĂRUȘUL SARICHIOI este echipa campioană județeană la fotbal, liga a IV-a, pentru al treilea an consecutiv. Pe Stadionul Pescărușul a avut loc festivitatea de premiere, după ce, echipa campioană a evoluat într-un meci amical în compania vicecampioanei județului Brăila, Victoria Traian, meciul ultimei etape a play-off-ului Ligii a IV-a nedisputându-se, deorece echipa Șoimii Topolog a anunțat cu câteva zile în urmă că nu se poate prezenta, o parte din jucătorii acesteia fiind în echipa de juniori U19 care joacă în aceiași zi în returul etapei interjudețene. Chiar dacă a fost un meci amical, tribunele au fost pline, fiind cunoscut faptul că suporterii echipei Pescărușul vin în număr mare atât la meciurile de acasă, cât și la cele din deplasare.
Înaintea seniorilor, juniorii A1 au avut și ei un meci amical, după fluierul de final al centralului fiind la rândul lor premiați pentru ocuparea locului 3 în clasamentul grupei.
Președintele Asociației Județene de Fotbal Tulcea, Petre Badea, înainte de a premia echipele, a mulțumit suporterilor pentru susținere, autorităților locale pentru sprijinul consistent și serios în promovarea și dezvoltarea fenomenului fotbalistic la nivelul acestei comune, jucătorilor și antrenorilor pentru performanțele obținute.

S-au acordat diplome, cupe, medalii , câte un set de echipament complet pentru ambele ecihipe și trofee pentru cel mai bun jucător, la juniori fiind desemnat Cristea Marius, cel mai bun dintre seniori fiind Cristian Pantelie. După datină, au fost premiați și arbitrii meciurilor. Felicitari echipei campioane și succes la meciurile de baraj!

Articolul precedentPatru bărbați s-au răsturnat cu barca la Crișan. Din fericire, toți s-au salvat
Articolul următorCupa Inteligenței – Competiție de Șah Rapid