O simplă plimbare cu barca era să se transforme într-o tragedie pentru patru bărbaţi, pe Dunăre, în dreptul localităţii Crişan.
În această după-amiază în jurul orei 16.00, patru bărbaţi, aflaţi la bordul unei barci închiriate, au alimentat cu combustibil la un ponton dedicat, în amonte de localitatea Crişan. Lipsa de experienţă în condus, la care se adăugă debitul mărit al apelor Dunării, dar şi motorul de capacitate mare, au făcut ca ambarcaţiunea să nu mai poate fi guvernată, pornind haotic. La un moment dat, barca s-a înclinat pe o parte şi a luat apă, dând semne că se scufundă.
Cei patru aflaţi în barcă au căzut în apă, dar au reuşit să se salveze fiind aproape de mal. Curentul foarte puternic a purtat barca pe jumătate scufundată către aval, câteva sute de metri. Mai mulţi localnici, văzând ce se întâmplă, au sărit în ajutor şi cu ambarcaţiunile proprii au reuşit să prindă barca aflată în derivă şi să o aducă la mal.
Spre norocul lor cei patru au scăpat doar cu hainele ude şi cu o sperietură zdravănă, iar barca şi motorul, datorită intervenţiei extraordinare a localnicilor, au fost salvate de la scufundare.

Articolul precedentFestivalul-Concurs Internațional de Interpretare a Muzicii Populare „Natalia Șerbănescu”, la a IX-a ediție
Articolul următorPescărușul Sarichioi Junior, campioană la fotbal pentru al treilea an consecutiv!