Astăzi, în cadrul Programului ,,Școala Altfel – Să știi mai multe să fii mai bun”, s-a desfășurat Memorialul „IN MEMORIAM NOSTER MAGISTER – TOMA TEODOR” la fotbal, memorial ajuns la cea de-a V-a ediție. Meciul de fotbal care a comemorat fostul profesor al şcolii s-a desfășurat între echipele şcolilor din Nufăru şi Beştepe, la Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri” din Nufăru, în baza acordului de parteneriat încheiat cu Școala Gimnazială Beștepe.

„Dorim să păstrăm vie memoria dascălului,  colegului și omului Toma Teodor  prin acest gen de competiții sportive și, în același timp promovarea sportului ca modalitate de dezvoltare a spiritului de competiție și a fair – playului, respectul pentru sine și pentru ceilalți. Un alt obiectiv major l-a constituit formarea unor atitudini moral-civice pozitive față de adversar. Mulțumim pentru o bună colaborare Școlii Gimnaziale Beștepe, reprezentată de director, prof. Radu Anca – Daniela și prof. de educație fizică și sport, Andreev Andreea. De asemenea, mulţumiri domnului primar Dănilă şi domnului viceprimar Solomencu”. a declarat Sorina Mangu, directorul Şcolii „Vasile Alecsandri” din Nufăru.

Potrivit profesorului coordonator Alexandru-Laur Varabiev, în această competiție fotbalistică au fost angrenați un număr de peste 30 de elevi din cele două școli. Activitatea s-a bucurat de un real succes, copiii fiind răsplătiți cu premii constând în cupe, diplome, mingi și dulciuri.

 

Articolul precedentRealitatea Plus se vede acum în toată țară. RCS & RDS a introdus postul TV în grilă
Articolul următorPremiu întâi la un concurs internaţional de literatură pentru o elevă de la Moisil