Azi dimineaţă, la ora şapte, în faţa Monumentului Independenţei de pe Colina Hora, trei jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea, au luat startul într-o cursă omagială până în Babadag. Iniţiativa aparţine celor trei jandarmi, la care s-a alăturat şi conducerea inspectoratului şi este dedicată, simbolic, tuturor eroilor români participanţi de-a lungul vremurilor în războaie, lupte şi teatre de operaţii, de la strămoşii noştri până în prezent.

„Astazi in semn de respect pt.eroii tarii noastre, pentrucei ce au fost sau cei care inca sunt…impreuna cu colegii mei Sorin Andrici si Ivanov Lucian am reusit sa alergam de la Tulcea la Babadag, multumim organizatorului Invictus Romania pt.implicare si gestul frumos!”- a declarat la finalul cursei jandarmul Florin Grosu, unul dintre cei trei jandarmi tulceni care, împreună cu colegii săi au alergat aproximativ 40 de kilometri,până la Babadag.

Sorin Andrici, Florin Grosu şi Lucian Ivanov, unii dintre cei mai buni jandarmi în ceea ce priveşte pregătirea fizică, au ajuns cu bine la Babadag, unde au făcut o poză de grup la Monumentul Eroilor din primul Război Mondial, alături de camarazii lor de la Regimentul 307 de Infanterie Marină.

Iată încă o dovadă vie că eroii noştri trăiesc în sufletele noastre, iar gestul acestor bravi bărbaţi, militari la rândul lor şi gata să îşi servească ţara la nevoie, ne-a amintit nouă, tuturor, că datorită jertfei eroilor neamului suntem o ţară mândră, demnă şi încărcată de istorie.

Articolul precedentReprezentanți ai Comisiei Europene și ai World Wildlife Fund, prezenți la Jurilovca de Ziua Mondială a Educației
Articolul următorTulceanul Adrian Militaru este noul campion european la „Open European Championship Kyokushin Karate” din Suedia