Azi, în organizarea Asociației Județene de Fotbal Tulcea, în parteneriat cu ACSM Delta Tulcea, pe stadionul Cozma Zaiț a avut loc turneul final al campionatului județean de fotbal Under 11. S-au calificat la acest nivel al competiției echipele ACSM Delta Tulcea, gazda evenimentului, Victoria Delta Tulcea, Delta Dobrogea Tulcea și Pescărușul Sarichioi Junior. Meciurile din semifinale au fost câștigate categoric de favorite: ACSM Delta Tulcea – Pescărușul Sarichioi Junior 11-1 (4-0) și Victoria Delta Tulcea – Delta Dobrogea Tulcea 9-0 (6-0). După aceste rezultate era clar că finala mare avea să fie un meci cu multe goluri. La fel că și finala mică, disputată între Pescărușul Sarichioi Junior și Delta Dobrogea Tulcea și încheiată cu scorul de 9-1 (3-1) pentru echipa din Sarichioi care și-a adjudecat medaliile de bronz. Finala mare dintre Victoria Delta Tulcea și ACSM Delta Tulcea a fost un adevărat spectacol.

Ayan Anghel de la Victoria Delta a deschis scorul în primul 15, pentru ca până la pauză (minutul 30) Ianis Iancu de la ACSM Delta să egaleze. În ultimul minut al primei reprize totuși Eduard Panait de la Victoria Delta și-a adus echipa în avantaj. Robert Belibrov a mărit avantajul celor de la Victoria Delta în debutul reprizei secunde, Nicea Raiciu a punctat pentru 4-1 și meciul era jucat. O revenire de orgoliu pentru ACSM Delta prin același Ianis Iancu a contat doar câteva minute pentru că Luca Bourceanu de la Victoria Delta a închis tabela: 5-2 pentru Victoria Delta care va reprezenta pe 23-26 mai județul în turneul zonal. De ce nu chiar la Tulcea? Lotul echipei campioane: Militaru Matei, Danilache Ștefan – portari
Constandache Andrei, Bourceanu Luca, Surdu Rareș, Anghel Ayan, Raiciu Nicea, Belibrov Robert, Chihaia Daniel, Raicu Vlad, Topalof Andrei, Butan Cristian, Niculache Tudor, Toma Ayanne, Panait Eduard, Voicu Patrick. Emil Nanu și Nedu Iulian antrenori.

Articolul precedentGolanul, specia cea mai periculoasă din Delta Dunării! E din Argeș și are 43 de ani…
Articolul următorTuriștii germani șocați de ce au văzut în Delta Dunării