Azi, potrivit unei informaţii făcute publice de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, a fost semnat contractul pentru construcţia unei noi Săli Polivalente în municipiul Tulcea.

„Astfel, vom avea un teren principal de competiții, înconjurat de tribune pentru spectatori și un teren de antrenament, situat în subsolul clădirii, sub amprenta terenului principal, ambele terenuri având o suprafață de joc pentru handbal la dimensiuni oficiale (20x40m), parcare subterană, iar capacitatea tribunelor va crește la 4 438 de locuri.” a anunţat pe pagina sa de secializare preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Potrivit informaţiilor furnizate de către Adina Mitran, purtătoarea de cuvânt Companiei Naţionale de Investiţii din subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, valoarea totală a contractului semnat este de circa 105 milioane de lei iar firma câştigătoare este Compania Construcţii Erbaşu.

Durata contractului este de 24 de luni din care 3 luni presupune proiectarea construcţiei, cu amendamentul că cele 24 de luni se vor lua în calcul din momentul predării amplasamentului, respectiv după demolarea sălii actuale.