La începutul lunii iunie, aflam de la doamna viceprimar Andaluzia Luca despre faptul că până la finele acestui an urmează ca în zona Pelican să se modifice puţin regulile de circulaţie rutieră.
De vineri, 4 octombrie, pe strada Victoriei, porțiunea din spatele blocului Pelican, pe care s-a circulat o bună perioadă de timp în regim de sens unic, s-a adoptat măsura instituirii circulaţiei pe ambele sensuri.
„Rugăm conducătorii auto să nu mai parcheze pe porţiunea deschisă circulaţiei în ambele sensuri. Există acolo nişte semne rutiere, care trebuiesc respectate! Dacă până acum am sancţionat doar cu avertisment, de miercuri, agenţii noştri vor sancţiona cu amendă contravenţionala orice încălcare a legislaţiei rutiere pe sectorul de drum la care facem referire” a declarat pentru ziarul nostru subcomisarul Marian Ilie, şeful Biroului Rutier Tulcea.
În prezent, pe porţiunea Podgoriilor, dintre ENEL şi sensul giratoriu Isaccei 1 (către Gara CFR), se circulă doar pe un singur sens, la vale. Această situaţie se va schimba şi se va permite din nou circulaţia pe ambele sensuri, iar parcările în evantai vor deveni parcări paralele cu axul.
„Mai avem puţin de lucru şi sper că în câteva zile să se reia traficul circular în jurul blocului Pelican. Aceste schimbări sunt menite să fluidizeze traficul în această zonă foarte aglomerată. Important este ca cei care locuiesc sau au treabă în zonă, să nu oprească, să nu staţioneze şi să nu parcheze decât în zonele dedicate. Dacă toţi respectăm legislaţia rutieră, în zona se va circula fluent şi fără probleme” a declarat doamna viceprimar Andaluzia Luca, iniţiatoarea acestor măsuri.

Articolul precedentAnsamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” la Caravana ROMÂNIA CONTINUĂ – PROIECT DUNĂREA
Articolul următorResfințirea bisericii ,,Sf. Împărați Constantin și Elena” din Panduru