Potrivit unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, ieri fost desemnat câștigătorul licitației pentru construcția Variantei de Ocolire a orașului Babadag. Potrivit comunicatului,  în data de 13 noiembrie 2018 a fost finalizată procedura de achiziție publică a lucrărilor de „Refacere sistem rutier DN22H, km 0+000 – 1+590, Varianta Ocolitoare Oraș Babadag”. Ofertantul declarat câștigător conform criteriilor din documentația de atribuire este S.C. Oyl Company Holding Slobozia cu o ofertă în valoare de 4.366.062,068 lei fără TVA.

Termenul de execuție este de 6 luni de la data ordinului de începere a lucrărilor, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 36 de luni. După expirarea perioadei legale de depunere a eventualelor contestații, respectiv 20 noiembrie 2018, se va semna contractul de execuție.

„Eu sper ca de această dată şi cu implicarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere prin structurile teritoriale de la Constanţa şi Tulcea să avem un start al lucrărilor şi să încheiem la termen această investiţie, aşa cum prevede contractul. Au fost an la rând în care această investiţie ne-a dat destule bătăi de cap, dar cred că a venit momentul să închidem acest subiect”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu.

Articolul precedentȘedință solemnă la Tulcea a consiliilor județene dobrogene
Articolul următorParteneriatul public-privat din Legea Turismului înclină spre instituţiile publice!