La sfârşitul şedinţei de Consiliu municipal de azi, consilierul Gabriel Stoica a fost primul care a luat cuvântul la punctul Diverse pentru un anunţ important. „Vă anunţ că am hotărât să îmi depun mandatul de consilier şi să mă înscriu într-o nouă formaţiune politică, Pro România!” au fost primele cuvinte ale fostului de acum consilier Gabriel Stoica, spre surprinderea generală, inclusiv a colegilor din PNL. De pe o coală de hârtie Gabriel Stoica a dat citire motivelor care au stat la baza acestei decizii, unul dintre acestea, foarte important aşa cum avea să şi sublinieze, fiind acela că o parte dintre foşti săi colegi cu care a început activitatea politică se regăsesc acum la Pro România.

Liderul grupului de consilieri PNL, Claudia Frandeş, a fost cea mai surprinsă dintre toţi chiar dacă a declarat că „fiind avocat nu mă mai surprinde nimic”. În cuvântul său i-a mulţumit consilierului pentru colaborare şi a ţinut să sublinieze faptul că demisia acestuia ar fi trebuit adusla cunoştinţă, ca intenţie, şi partidului care l-a propulsat consilier.

Potrivit liderului organizaţiei municipale PNL, avocatul Michael Gudu, următoarea pe lista de consilieri PNL este Ana Mergeani, fostă Ana Sevastin care a mai fost consilier local într-un mandat trecut

Articolul precedentPeste cinci mii de carduri de sănătate sunt neridicate de la Casa de Asigurări de Sănătate!
Articolul următorArd peste 20 de hectare de teren şi la Niculiţel