Consiliul Județean Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart“ și Primăria Municipiului Tulcea, prin Ansamblul Artistic „Baladele Deltei“, organizează miercuri, 13 noiembrie 2019, începând cu ora 14.00, la Teatrul Jean Bart, Gala „Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România, 2019“, în cadrul manifestărilor dedicate împlinirii a 141 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria-Mamă.

În această perioadă în care sărbătorim 141 de ani de la unirea Dobrogei cu Patria-Mamă, Consiliul Județean Tulcea organizează o serie de evenimente menite să amintească românilor de pretutindeni importanța acestui moment istoric.
Printre aceste evenimente se numără Gala „Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România, 2019”, cu acest prilej fiind premiate personalități care, prin activitatea desfășurată, au contribuit la promovarea și dezvoltarea județului Tulcea.
Invitați speciali vor fi Radu Gheorghe și Fuego.

Ziua de 14 noiembrie 1878 are o importanță deosebită în istoria României și, în special, a Dobrogei. La sfârșitul secolului al XIX-lea, Dobrogea a revenit statului român după terminarea războiului ruso-otoman din perioada 1877-1878, consemnat în istoria României drept Războiul de Independență.

Articolul precedentUn cadavru în descompunere a fost descoperit într-o colibă la marginea Tulcei
Articolul următorA fost lansat Ghidul turistic al culturii gastronomice din Delta Dunării