Azi în jurul orei 13.00, poliţiştii criminalişti erau anunţaţi de faptul că dintr-o colibă aflată în vii, aproape de variata  Vilticulturii, se simte un miros puternic de cadavru în descompunere.
Lucrătorii de la Biroul de Investigaţii Criminale au ajuns la faţa locului şi au descoperit o persoană de sex masculin, decedată. Persoana era dezbrăcată şi acoperită cu o plapumă veche, iar în jur erau mai multe haine vechi. Bărbatul decedat are în jur de 35-40 de ani, dar starea de descompunere în care se afla nu a lăsat să se vadă dacă decesul a survenit în urma unor violenţe, sau s-a datorat altor cauze (frig, boală, alcool).
După starea în care se afla cadavrul, decesul ar fi survenit în urmă cu cel puţin o săptămână. Acesta a fost preluat de o maşină de la Serviciul de Medicină Legală şi dus la morgă, pentru efectuarea necropsiei, care va scoate la iveală cauzele decesului.
Din surse judiciare am aflat că persoana decedată este un om al străzii, originar de pe raza judeţului Timiş. Asupra sa s-a găsit şi un paşaport expirat. Poliţiştii vor lua legatura cu colegii din Timişoara pentru stabilirea clară a identităţii acestuia.
În funcţie de rezultatul necropsiei, se va deschide o lucrare penală…sau nu.

Articolul precedentA scăpat nevătămat după ce s-a dat peste cap cu maşina 
Articolul următorConcert Fuego la Teatrul Jean Bart cu ocazia Zilei Dobrogei