ASOCIAȚIA SPORTIVĂ „ȘOIMII„ TOPOLOG implementează proiectul „Promovarea sportului de performanță”, cofinanţat de Consiliul Judeţean Tulcea cu suma de 30.600 lei.

În cadrul proiectului, derulat în perioada 1 septembrie 2019 – 15 decembrie 2019, se dorește asigurarea participării echipelor de juniori și seniori ale Asociației Sportive „Șoimii” Topolog la competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal și Asociației Județene de Fotbal Tulcea, respectiv la meciurile din Cupa României și la meciurile din cadrul Ligii a IV-a – seniori și Liga A1 – juniori.

Prin participarea la aceste competiții se asigură un cadru de dezvoltare sănătos pentru copii și tinerii din comună, cu scopul de a face pasul spre marea performanță în domeniul sportiv. Astfel, elevii Liceului tehnologic Topolog, care de 4 ani are și clase cu profil sportiv – specializarea fotbal, au asigurat un cadru optim pentru a performa, activitatea lor nefiind limitată doar la competițiile școlare, ei putând să-și evalueze capacitățile și pregătirea în competiții la nivel județean sau zonal.

Coordonator proiect Ciobanu Marian-Laurențiu