ASOCIAȚIA CLUB  SPORTIV „ZIMBRUL„ TULCEA implementează proiectul „Promovarea sportului de performanță”, cofinanţat de Consiliul Judeţean Tulcea cu suma de 29.460 lei.

În cadrul proiectului se dorește asigurarea participării echipelor de junioare și senioare ale Asociației Club Sportiv ZIMBRUL TULCEA la competițiile organizate sub egida Federației Române de Fotbal și Asociației Județene de Fotbal Tulcea, respectiv la meciurile din Cupa României și la meciurile din cadrul Ligii a III-a – senioare și Liga a III-a U 16 – junioare.

Prin participarea la aceste competiții se asigură posibilitatea fetelor din județul Tulcea, pasionate de fotbal, să performeze la nivel național, cu posibilitatea de a progresa și de a face eventual pasul către o echipă din ligi superioare.

De asemenea, se asigură reprezentarea județului Tulcea la competițiile specifice de fotbal feminin, sport aflat într-o dezvoltare consistentă, cu din ce în ce mai multe participante.

A.C.S. ZIMBRUL Tulcea a reușit, într-un timp foarte scurt, să atragă fetele cu aptitudini fotbalistice în cadrul echipelor clubului și să asigure o reprezentare frumoasă la prima ediție de campionat la care a participat, respectiv 2018-2019, organizând și un turneu zonal al junioarelor U 15.

Articolul precedentComunicat de presă: Promovarea sportului de performanță la Topolog
Articolul următorOferta EURES: Sute de locuri de muncă bine plătite în UE şi SEE