Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea s-a clasat pe locul 1 la ediția din acest an a Concursului Naţional al Echipajelor de Ambulanţă, eveniment ce s-a desfășurat recent la Moneasa, în județul Arad.
Performanța aparține echipajului C2 – format din medic, asistent și ambulanțier. Este vorba despre dr. Rodica Ştefania AGAVRILOAEI, as. Diana CIUREA şi amb. Dumitru MOCANU. Tulcenii au intrat în competiție pe această secțiune cu alte 15 echipaje ale serviciilor județene de ambulanță din țară şi au fost declaraţi cei mai buni. Concursul a constat în două probe: proba de suport vital avansat (ALS) și cea de suport vital avansat în politraumă. Pe locul 2 s-a clasat echipajul din Republica Moldova iar pe locul 3 cel din Satu Mare.
De asemenea, într-o competiție cu 23 de echipaje din țară, echipa SAJ Tulcea care a intrat în concurs la secțiunea B2 – asistent și ambulanțier s-a clasat pe locul 3! Este vorba despre as. Mariana MASTICĂ şi amb. Nicu OLTEANU. Pe locul 1 s-a clasat echipajul din Alba iar pe locul 2 echipajul din Cluj.

„Sunt două rezultate excepţionale pentru Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea şi vreau să îi felicit public, în numele întregului colectiv pe dr. Rodica Ştefania AGAVRILOAEI, as. Diana CIUREA şi amb. Dumitru MOCANU, locul 1 pe ţară la Concursul C2 format din medic, asistent și ambulanțier şi respectiv pe as. Mariana MASTICĂ şi amb. Nicu OLTEANU, locul 3 pe ţară la Concursul B2 format din asistent și ambulanțier. Îi felicit pentru tenacitate şi curaj, pentru faptul că au început pregătirea pentru acest concurs de aproape un an de zile cu un singur gând şi anume acela de a câştiga. Este meritul lor 100%, dar şi noi, colegii de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea ne bucurăm alături de ei ca şi cum ar fi şi rezultatul nostru. Iar pentru organizare felicitări gazdelor de la Arad şi mai ales Federaţiei Sindicale Ambulanţa”, a declarat dr. Dumitru Vâlcu, managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea.

Articolul precedentAccident cu patru maşini şi cinci victime între Cataloi şi Nalbant. Fostul prefect Lefter Chirică se număra printre răniţi
Articolul următorSimpozion internaţional organizat de ICEM la Tulcea