Un muncitor poate fi vazut in punctul termic RADET - Casa Presei, in Bucuresti, 28 octombrie 2013. Pretul gigacaloriei se mareste anul acesta in mai multe orase din Romania, in timp ce in Capitala se mentine la nivelul celui de anul trecut. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Începând cu 15 octombrie 2019 SC Energoterm SA anunţă că se vor efectua probele pe instalaţiile interioare ale consumatorilor de energie termică după un calendar stabilit împreună cu asociaţiile de proprietari. Acest calendar va fi convenit cu asociaţiile şi transmis proprietarilor din blocurile branşate la reţeaua de agent termic a Energoterm-ului.
„Punerea în funcţiune a sistemului se va face în funcţie de temperatura exterioară (conform legislaţiei în vigoare) şi ţinând cont de solicitările asociaţiilor de locatari.
Vă rugăm să luaţi toate măsurile ce se impun pentru a asigura integritatea instalaţiilor interioare. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele pagube create.”, se arată în comunicatul Energoterm.

Dacă mulţi dintre tulceni se aşteaptă ca din 15 octombrie să se furnizeze căldură, dat fiind faptul că noapte este destul de rece, ei bine probele se vor face, ca şi până acum pe reţeaua primară, cu ..apă rece! Punerea în fucţiune a sistemului de termoficare este încă sub semnul întrebării la Energoterm şi asta pentru că nu este semnat un contract adiţional  pentru furnizarea de gaze naturale după data de 1 noiembrie 2019 (cel puţin săptămâna trecută nu era) şi nici nu sunt plăţile la zi către Premier Energy, furnizorul de gaze naturale, cu aceeaşi menţiune de mai înainte.

Articolul precedentBienala Internațională de Pictură ”Alexandru Ciucurencu” îşi premiază mâine câştigătorii
Articolul următorTulceni de top la World Cup Kyokushin Union” Moscova 2019