În urma unei decizii luate de UEFA, meciul decisiv România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori. ATENŢIE! Copiii sub 14 ani pot intra gratis la meciul programat marţi, 15 octombrie 2019!

AJF TULCEA TE TRIMITE GRATUIT PE NAŢIONAL ARENA

Azi, primăriilor din judeţ şi cluburilor afiliate li s-a transmis o invitaţie din partea Asociaţiei Judeţene de Fotbal Tulcea cu următorul apel: „Pentru a oferi acesta bucurie tinerilor fotbalişti, vă rugăm să analizaţi posibilitatea efectuării deplasării, intrarea fiind, GRATUITĂ. La 10 copii care vor face deplasarea, 1 adult va fi însoţitor.
În cazul în care în urma analizei consideraţi că acest lucru este posibil, vă rugăm că până cel târziu pe data de 04.10.2019 un reprezentant al conducerii instituţiei şcolare/clubului să transmită o adresă oficială, cu antet şi semnată, la adresa [email protected], prin care să manifeste intenţia participării”.

„Meciul de pe Naţional Arena cu Norvegia este decisiv pentru echipa României şi Tulcea sunt convins că va trimite la acest meci un număr mare de copii sub 14 ani. Deja unii fotbalişti legitimaţi la echipele înscrise în competiţiile judeţene de juniori, cei mai mulţi dintre ei de la cluburile ACSM Delta Tulcea şi Partizanul Luncaviţa, au confirmat că vor merge la acest meci. Iată că răspundem astfel şi noi apelului domnului preşedinte Răsvan Burleanu de a avea la meciul România – Norvegia 50.000 de copii în tribune!”, a declarat Petre Badea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal.

Federația Română de Fotbal a elaborat, în urma deciziei UEFA, o procedură în acord cu normele forului continental și legislația românească, astfel încât la meciul România-Norvegia tribunele de pe Arena Națională să fie pline! Iată detaliile:

CINE ARE ACCES PE STADION

Copiii care nu au împlinit 14 ani din cadrul instituțiilor de învățământ preșcolare sau școlare, publice sau private, din cadrul academiilor și școlilor de fotbal, precum și legitimați la cluburi cu grupe de copii și juniori.

Fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor. Spre exemplu, la 23 de copii dintr-o unitate, sunt necesari 3 însoțitori. Intrarea este gratuită pentru copii și însoțitori!

DETALII IMPORTANTE

Toți participanții la meci vor beneficia, pe baza codului de bare al biletului, care este GRATUIT, de un pachet compus dintr-o băutură răcoritoare și o gustare pe care îl pot ridica de la punctele special amenajate în incinta stadionului.

Orice responsabilitate legată de transportul copiilor până la stadion, participarea acestora la meci și transportul lor de la stadion după finalul partidei aparține exclusiv însoțitorilor și unității care a încredințat responsabilitatea acestora.

Articolul precedent„Conexiuni Prietenoase” la școală – fără tablete și telefoane!
Articolul următorInspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea i s-au repartizat 38 de tineri agenţi de poliţie