Aşa cum anunţam în această după-amiază despre „Microbuz răsturnat! ISU a activat codul roşu!”, după cercetări amănunţite ale poliţiştilor s-a concluzionat faptul că accidentul rutier nu a fost chiar un … accident rutier.

Iată comunicatul IPJ Tulcea la câteva ore după producerea evenimentului pentru care s-a activat chiar Planul Roşu de Intervenţie al ISU Delta Tulcea, plan ce presupune minim şase victime rănite.

„Referitor la evenimentul produs în această după-amiază, în afara localităţii Ostrov, precizăm faptul că acesta nu este unul de natură rutieră, întrucât nu a avut loc pe un drum deschis circulației publice.
În urma cercetărilor, s-a constatat faptul că în eveniment a fost implicat un singur autovehicul, condus de un bărbat, în vârstă de 21 de ani, din județul Botoșani, care poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul, în timp ce conducea o autoutilitară, pe un drum agricol, nu a reușit acționarea sistemului de frânare la intersecția cu DJ 222F, auto a traversat DJ și şi-a continuat deplasarea pe un câmp cultivat cu floarea soarelui, până când s-a oprit.
În urma evenimentului a rezultat ranirea a patru persoane care se aflau în interiorul platformei acoperite a autoutilitarei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.”, a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Tulcea.

Articolul precedent„Volei Tulcean” relansat de Asociatia Club Sportiv Volei DREAM TEAM Tulcea
Articolul următorS-a răsturnat din cauza vitezei. Şoferiţa a ajuns la spital