Un electrician din Ucraina, angajat la unul dintre subcontractorii Şantierului Naval Vard, a fost găsit decedat în această dimineaţă la ora 7.10 în apropierea locului său de muncă.

Potrivit inspectorilor de muncă tulceni care au deschis un dosar de cercetare cu privire la un posibil accident de muncă, electricianul ucrainean în vârstă de 57 de ani a căzut de la înălţime imediat după ce a urcat pe corpul de navă unde avea locul de muncă.

Intervenţia medicală de urgenţă de la faţa locului nu a reuşit resuscitarea acestuia iar cea mai plauzibilă ipoteză a decesului este un accident vascular cerebral (AVC) petrecut înainte de căderea acestuia de la înălţime.

„Avem la acest moment deschisă cercetarea şi certificatul medico legal va fi cel care ne va edifica în privinţa cauzei decesului. Din discuţiile purtate de colegii mei cu cei care au încercat aproape o oră resuscitarea s-ar părea că avem de a face cu un AVC puternic, dar încă nu ne pronunţăm” a declarat Ali Izet, inspectorul şef al ITM Tulcea.

Articolul precedentARBDD propune trei trasee pentru vizitarea Pădurii Letea
Articolul următorÎncă un angajat al unei primării din judeţ a fost bătut cu bestialitate