De azi au inceput lucrările pentru una dintre cele mai aşteptate investiţii din cel mai mare cartier al municipiului Tulcea şi anume din Cartierul E3. Este vorba despre două terenuri de baschet cu două panouri fiecare, un teren minifotbal cu două porți minifotbal şi două terenuri baschet cu câte un panou fiecare echipate şi amenajate corespunzător.

Potrivit fişei de proiect, ucrările necesare amenajării constau în orizontalizarea suprafeţei propuse prin aşternerea unui strat de piatră cu grosime variabilă, realizarea unei gradene de beton armat prevăzută cu scara de acces central, pe placă suport din beton armat se va monta suprafaţa de joc tip suprafaţă de cauciuc tip TARTAN. După aceasta se va realiza refacerea împrejmuirii pe o structură formată din stâlpi metalici şi panouri cu plasă şi se va realiza o rigolă perimetrală de jur împrejurul terenului pentru ca la final să se facă montarea panourilor de baschet şi a porţilor de minifotbal.

Potrivit anunţului făcut azi de Andaluzia Luca, viceprimarul miniscipiului Tulcea, construcţia bazei sportive este realizată de asocierea dintre firmele Iocons expert Târgovişte şi Total Green Serv Bragadiru iar termenul de realizare este iunie 2019

Articolul precedentAproape 6 milioane de lei pentru cadrele didactice şi auxiliare din judeţul Tulcea
Articolul următorPodul suspendat peste Dunăre, prioritate şi pentru liderii USR Est