Doi bărbați sunt cercetați penal după ce au fost prinși la Sălcioara de polițiștii de frontieră  cu 34 kg de pește proaspăt, pentru care nu deținea documente justificative.

 În data 10.11.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al  Poliției de Frontieră Tulcea au controlat  unui autovehicul, pe raza localității Sălcioara, în care se aflau două persoane, în vârstă de 48, respectiv 54 de ani, ocazie cu care, în portbagaj, au descoperit cantitatea de 34,6 kg de pește proaspăt, specia crap caras și plătică, si 240 de metri de  plase mono-filament, pentru care persoanele nu au putut prezenta documente justificative., transmite Garda de Coastă.

Cele două persoane au declarat faptul că, fiind la pescuit, au descoperit pe malul lacului plasele în care se afla peștele și au decis sa folosească peștele pentru consum propriu.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “deținerea şi transportul de pește, fără documente legale și deținere/utilizare plase mono-filament ” iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată și predată unei societăți de profil.

Sursa: Realitatea de Tulcea

Articolul precedentIa pastila SRS: Soții Iohannis vor fi amendați?
Articolul următorMotor de barcă furat în Suedia, găsit de polițiștii de frontieră la Sulina