SC FC Viitorul Constanța SA şi-a confirmat statutul de favorită la câştigarea turneului zonal de la Tulcea şi, după un debut ezitant contra celor de la Școala de Fotbal Oțelul Galați şi un rezultat de egalitate obţinut în ultimele secunde ale meciului cu ACS Dacia Unirea Brăila, a câştigat categoric meciurile decisive, mai ales finala competiţiei.

Până la meciul finalei, programat azi de la ora 17.00 pe stadionul Delta, rezultatele tehnice ale turneului au fost următoarele:

Etapa I

ACS Dacia Unirea Brăila – AS Prosport 2009 Focsani 7-1
SC FC Viitorul Constanța SA – Școala de Fotbal Oțelul Galați 3-1
CS Sportul Oneşti – ACS de Sănătatea Voinţa Buftea 4-5
AS Didi Junior Iaşi – AS Victoria Delta Tulcea 6-2

Etapa II

AS Prosport 2009 Focsani – Școala de Fotbal Oțelul Galați 2-7
ACS Dacia Unirea Brăila – SC FC Viitorul SA 1-1
ACS de Sănătatea Voinţa Buftea – AS Victoria Delta Tulcea 4-2
CS Sportul Oneşti – AS Didi Junior Iaşi 3-3

Etapa III

SC FC Viitorul SA – AS Prosport 2009 Focsani 18-1
Școala de Fotbal Oțelul Galați – ACS Dacia Unirea Brăila 4-3
AS Didi Junior Iaşi – ACS de Sănătatea Voinţa Buftea 3-3
AS Victoria Delta Tulcea – CS Sportul Oneşti 5-4

Finală cu scor fluviu 

Viitorul Constanţa a profitat din plin de faptul că a ajuns în finala competiţiei graţie unei victorii cu scorul de 18-1 şi se pare că echipa coordonată de profesorul Mihai Stere a prins gustul victoriilor la scor. 5-1 a fost scorul pauzei în meciul cu Voinţa Buftea, o echipă neînvinsă până la acest meci. Finalul meciului a fost unul de coşmar pentru ilfoveni care nu doar că au rămas doar cu golul marcat din prima repriză, dar au mai primit alte …nouă goluri. La final a fost 14-1 pentru Viitorul Constanţa, un scor parcă prea categoric pentru o finală de turneu zonal. Cel mai bun jucător al turneului a fost declarat David Pătru iar cel mai bun portar a fost desemnat Valentin Frăţilă, evident ambii de la Viitorul Constanţa.

Din păcate, Victoria Delta Tulcea a ocupat doar locul trei în grupa B, cea câştigată de Voinţa Buftea, cu o singură victorie şi aceea în ultimul meci contra celor de la Sportul Oneşti, după o evoluţie foarte bună a întregii echipe, mai ales a atacantului Robert Belibrov care a deschis seria golurilor tulcene din primele minute ale jocului

Articolul precedentMinistrul Eugen Teodorovici a prezentat stadiul investițiilor în infrastructura județului
Articolul următorA început scrutinul pentru alegerea europarlamentarilor şi pentru referendum